Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Klotterplank"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Klotterplank


Hallå klubbmedlemmar o gäster, var inte rädda för att skriva något här. Det är bara roligt med lite respons från er alla, så fatta "pennan" o skriv... 

Inläggen sparas en tid, sen tas de flesta bort. Har ni råkat skriva något ni inte vill ha kvar så hör av er till Bosse Svanholm.

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 november 2020 23:32 av Reidar Dahlén

Får man lov?

Jag tycker det här är en stadig och stabil klubb för mitt favoritintresse! Fortsätt vara ni och fortsätt med den goda BK-andan.

Er vän
Reidar

1 januari 2011 09:41 av Per Bunnstad

Gott Nytt År

Vi önskar alla i BK Björnen en god fortsättning p året nya året. Välkommen att tipsa oss när det är tävlingar och annat roligt i klubben

1 juni 2010 15:33 av Anders Österberg

Prova på

Vill bara passa på att tacka för en fantastiskt trevlig och bra introduktion till bågskyttets ädla konst , vid vårt prova på tillfälle 31/5
Hälsningar
Anders och David Österberg

10 april 2010 21:39 av anders västbo svensson

björnjakten

vad ska man säga-som vanligt hög kvalite på bana-mycket roliga och svåra mål,precis som det ska vara! inget att klaga på,så det blir som vanligt högsta betyg!!!! bra jobbat alla på bk-björnen.tack

4 april 2010 19:51 av Ulla Elwing

Bortskjuten pil

Martins pil upphittad, vi tar med den till tävlingen på lördag.
MVH
Ulla

21 mars 2010 19:39 av Ulla Elwing

Bortskjuten pil

Martin Ekegren från Björnen skrev på vår hemsida att han skjutit bort en pil vid en bäver på vår tävling den 21. Vi hade ingen bäver med på tävlingen. Han får höra av sig när han vet vad det var för djur han missade, så kan vi leta sen.
MVH
Ulla

23 februari 2010 22:31 av Bosse

Choklad? ingen aning...

Ja du Rikard, alla kan ju inte vara på topp hela tiden, för detta är ju som sagt bara en träningstävling...Vänta bara. Håller med dig Anders, tycker synd om dem som inte tog chansen till en ovanligt kul tävling som vi inte kommer att glömma i första taget. BRA jobbat säger jag till alla klubbmedlemmar som var med!!

21 februari 2010 22:11 av Rikard

Djup snö!!!!!

Trevlig tävling med lite "lagom" snö djup,en och annan vurpa blev det (eller hur Eva). Ni Björnar fixade en mycket bra dag och fin bana i rolig terräng, kannon Bosse ,ELLER?
MVH Rikard Västbo

21 februari 2010 21:08 av anders västbo svensson

3d träningstävling

tackar för en grym tävling med många roliga mål och kall snö-och ni som inte var där-som vanligt missade ni något!!!!!!!!!! tack bk björnen -ps vart tog chokladen vägen bosse??? =)

16 november 2009 21:27 av Jonathan Ling

Tävlingsresultat

Hej, Jag har tittat på resultaten och jag är nöjd med mitt för att vara första gången. Men jag förstår mig inte på alla dom här K10 och HF18 och C19, vad betyder det?

En annan sak är: Finns det någon begagnatmarknad? Finns det någon som vill sälja en recurve?

 

 

  

=============

 

 

 

================

 

  

 ===================

                            
          SPONSORER

 

 

CNC Factory 

  

 

 

 

 Byggingenjörsbyrån

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
BK Björnen - Bågskytte
Berit Svanholm, Lärkvägen 1
33197 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0706518648
E-post: This is a mailto link

Se all info